Dobrodošli na Octillion

Smo digitalna agencija z dolgoletnimi izkušnjami in z izrednimi ljudmi

O nas

Vaše ideje spremenite v resničnost


Octillion se zanima za razvoj programske opreme, ki svojo celotno organizacijo pripelje na naslednjo raven. Nudimo razvojne storitve, vključno s popolno gradnjo spletnih strani, razvojem vtičnikov po meri, e-trgovanjem, optimizacijo uspešnosti in lokalizacijo.

  • Poslanstvo - zagotavljamo edinstvenost in kakovost
  • Spretnosti - zagotavljanje hitrih in odličnih rezultatov
  • Stranke - zadovoljne stranke zahvaljujoč našim izkušnjam

Spoznajte našo ekipo


Oglejte si naše storitve


Octillion si prizadeva zagotoviti funkcionalne in uporabne spletne in mobilne aplikacije, ki ustrezajo vašim poslovnim potrebam, zahtevam in pričakovanjem, ki bodo naše stranke postale bolj učinkovite in donosne.
Če podaljšujemo API, preusmerimo javascript ali izdelamo mobilno aplikacijo, izdelamo pusto in testno vodeno kodo - pravočasno in v proračunu.

Razvoj aplikacij

Razvijanje spletnih in mobilnih aplikacij podjetjem pomaga doseči svoje cilje s pomočjo spletnih rešitev, ki pomagajo pri avtomatizaciji podjetij.

Lokalizacija

Lokalizacija pomaga vašemu podjetju razširiti na mednarodni ravni. Omogočanje lokalnih načinov plačil, valut, datumov in časov.

Plačilni prehod

Razširite svoj doseg s številnimi spletnimi plačilnimi prehodi. Začnite sprejemati kriptokvote, e-denar in predplačilne kartice po vsem svetu.

VoIP

Preusmeritev podjetja v komunikacijski sistem Voice-over-IP vam lahko prihranijo veliko denarja.

Nekaj naših partnerjev


Oglejte si naše storitve


Ob več kot šestih letih izkušenj pri oblikovanju, razvoju in podpori naprednih spletnih aplikacij,
Octillion je zanesljivo in ugledno podjetje za razvoj spletnih in mobilnih aplikacij, ki uresničuje svoje najbolj ambiciozne in zapletene projekte.

Pričevanja naših strank


Vas prosimo, da nas kontaktirate


Zahvaljujem se vam za zanimanje za delo Octilliona na vašem projektu. Vedno smo veseli, da govorimo o spletnih in tehnoloških projektih. Prosimo, kontaktirajte nas danes, da bi razpravljali o vaših potrebah in si prizadevali, da se vam bomo kmalu vrnili brezplačno. Uporabite spodnji obrazec, da zagotovite informacije, potrebne za stik z vami, in navedite podatke, ki jih iščete.